Alles voor een kinderfeestje!

Taart bestellen

Online taart bestellen?

 

Fototaart:

afbeelding van een fototaart

Geen zin om zelf een taart te bakken maar u wilt wel iets speciaals? Bestel dan een taart met een afbeelding.

U kunt eenvoudig een taart met een eigen foto bestellen maar leuker is het misschien om een van tantes afbeeldingen te gebruiken.

Let op! Deze afbeeldingen zijn gratis maar mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt tenzij daar schriftelijk toestemming voor gegegeven is door www.tante-taart.nl. Zie disclaimer

Stap1: Download een van de onderstaande afbeeldingen door op de gewenste afbeelding te klikken. Sla deze op.

Stap2: Bestel bij Gefelictaart, Taartenland of Taartenwinkel een fototaart / logotaart en volg de instructies voor het uploaden van de afbeelding en het bestellen van de taart.

afbeelding van twee piraten afbeelding van Dracula, vleermuizen en een spookje afbeelding van een prinses voor haar kasteel afbeelding van een prinses voor haar kasteel

afbeelding van een prinses voor haar kasteel

Let op!
1. Deze afbeeldingen mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt tenzij daar schriftelijk toestemming voor gegegeven is door www.tante-taart.nl.
2. U bestelt geen taart bij tante Taart maar bij een extern bedrijf.

 

Tante Taart verkoopt zelf geen taarten maar geeft hier wel een overzicht van online taartenwinkels waar u eenvoudig online een taart kunt bestellen.

 

Taartenland.nl

Taartenland biedt u alle gemakken. U bestelt via de website en taartenland doet de rest. Ze bezorgen taarten door heel Nederland.

 

Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl zoekt over de hele wereld de dichtstbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht. Hierdoor garandeert Taartenwinkel.nl ambachtsverse taarten.

 

gefeliciTAART.nl

gefeliciTAART is gespecialiseerd in het maken en bezorgen van taarten en aanverwante artikelen in heel Nederland.